Tällä viikolla aihetta juhlaan

Uusi syksyinen viikko ja uudet kujeet ovat nyt täällä. Tämä viikko alkoi ihanalla auringonpaisteella, joka piristi huomattavasti.

Innostuin häärimään keittiössä ja kokeilemaan uusia reseptejä. Tällä kertaa ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Nimittäin mangochutneysta tuli niin kitkerää, että sitä ei voinut oikein syödä. Yritin ensin ratkaista ongelmaa, mutta mikään ei auttanut.Rocky Road paloihin sulatettu suklaa muuttui tuntemattomasta syystä vaahtomaiseksi. Tämä onnistuttiin pelastamaan lisäämällä sekaan appelsiini tuorejuustoa. Näin niistä saatiin ihania suklaaleivoksia.

Torstaina tulee kuluneeksi viisi vuotta siitä, kun mentiin kihloihin Maijun kanssa. Mihin aika oikein juoksee? Katsotaan mitä kivaa päivään keksitään.

Tälle viikolle luvattiin lämmintä säätä, eli yli 10 astetta. Pakko siis ulkoilla tällä viikolla enemmän, jos tuo säätiedote vain pitää paikkaansa.

Viikon vinkkinä Vanhustyön keskusliiton SeniorSurf-toiminta luettavaksi kotimaisia, digitaalisia sanoma- ja aikakauslehtiä vapaasti 8.-21.10. Sanomalehdet ovat käytössä osoitteessa epress.fi ja aikakauslehdet ovat käytössä osoitteessa emagz.fi.

Tällä viikolla aihetta juhlaan
Siirry sivun alkuun