Lääkärissä käyntiä, ulkoilua, kirjan myyntiä… – Lue miten viikko kului

Yksi marraskuun viikko alkaa olla ohi eli on aika kirjoittaa juttua siitä, että mitä sen aikana on tapahtunut. Tälläkin viikolla on ollut paljon tekemistä, kun sairaalassa käynnit ovat minulla jatkuneet sekä turhien tavaroiden vähentäminen on saanut jatkoa.

Näin viikko kului?

Kuluva viikko on ollut osaltani parempi kuin pitkään aikaan. Poskiontelotulehduskierre on todennäköisesti nyt menossa ohi ja sen myötä tuntuu olevan energiaa paljon enemmän käytettäväksi. Kirjoitin tuosta aiheesta oman bloggauksen maanantaina.

Tämän viikon aikana on tullut käytyä ulkona useampaan kertaan. Osittain siksi, että on piit́änyt käydä toisessa poskiontelon puhdistuksessa ja sitten vielä hammaslääkärissä. Jälkimmäinen käynti oli sen takia, että saatiin varmuus siitä ettei tulehdukseen syy löydy hampaista. Ei sieltä onneksi mitään löytynyt. Yhden kerran pitää ainakin vielä käydä ensi viikolla lääkärissä. Saisi jo riittää nuo käynnit.

Tuohon aivan meidän pihan viereen on rakennettu parin vuoden aikana kaksi Laitaatsalmen ylittää siltaa. Rakentamisen ajan täältä on jouduttu kiertämään muun muassa lähimpään Lidliin pitkä matka. Tällä viikolla matka lyheni puoleen, kun sillalle vievä hissi vihdoinkin avattiin. Todella hienoja kuvia saa sillalta otettua.

Sillalta näkymä.

Tällä viikolla Ulkona on ollut aurinkoisia päiviä ja on tullut otettua paljon luontoon liittyviä kuvia. Vaikka lunta ei vielä kauheasti maassa ole niin kyllä Suomen luonto on siltikin upea tähän aikaan vuodesta.

Viikko oli aurinkoinen..

Minä siellä.

Taivaan kauniit pastellivärit.

Maisema koivun takana.

Topihan se siellä.

Maijun uusi kirja

Olen viikon aikana päässyt tekemään myyntityötä, kun Maijun uusi kirja ”Vaforismeja”, josta löytyy pieniä elämänohjeita ilmestyi. Jos saan myytyä tuon painoksen niin palkaksi saan kuulemma kebabia. Ei huono diili. 😉

Kasa kirjoja.

Maiju on käynyt myös ulkoilemassa ja samalla ottamassa kuvia upeista nukeistaan. Itse aina välillä ihailen salaa noita kaunokaisia. Tässä muutamia kuvia nukeista ja uudesta asukkaastamme.

Maiju ulkona.

Nukke puuta vasten.

Haisku ja kukka.

Monta nukkea.

Juttua kirjoittaessa huomasin, että jostain syystä ruokaan liittyviä kuvia on tällä viikolla otettu vain yksi ja se oli lauantaina nautittu riisipuuro. Älkää kuitenkaan hätääntykö, sillä olemme syöneet hyvin myös tällä viikolla.

Riisipuuro kanelilla ja sokerilla.

Perjantaina vietetty Black Friday innosti minut tilaamaan joululahjoja. Sain kaikki valmiiksi miettimään lahjat ostettua. Yksi joulustressiä aiheuttava tekijä on siis poistettu tältä vuodelta.

Näin kului siis viimeinen marraskuun kokonainen viikko. Ensi viikolla siirrytään jo joulukuun puolelle, joten joulu on kohta ovella. Mitenkäs sinun viikko on kulkenut tällä kertaa?

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.