Uudet talvikengät sekä muut viikon kuulumiset luettavissa

Kulunut viikko toi talven ja minulle uudet talvikengät, ihan kuin näin olisi tarkoitettukin tapahtuvan. Tammikuun viimeisten päivien tapahtumat on nyt luettavissa.
Talvi saapui vihdoin tälle korkeudelle, sillä nyt on sitä paljon odotettua lunta. Moni kansalainen valitti ensin kovasti, kun lunta ei ollut ja nyt selvisi, että kovin moni ei kuitenkaan tahtonut lunta. Ikinä ei voi asiat olla hyvin.

Myös Topi innostui tällä viikolla käymään ulkona, kun lumi satoi maahan. Topilla on uudet villasukat, joiden myötä jalkoja ei palele ulkonakaan.

Lunta satoi paljon.

Topi kierrättää jätteitä.

Topi ajeli hissillä.
Talvinen maisema.

Uudet talvikengät

Sain tällä viikolla uudet talvikengät apuvälineteknikolta kotiin kuljetettuna. Aikaa mallien ottamisesta kului noin kaksi kuukautta. Minun jaloissa on pahat virheasennot ja tavallisia kenkiä en sen takia pysty valitettavasti käyttämään.

Nämä yksilöllisten mittojen mukaan tehtävät ortopediset jalkineet valmistaa apuvälineteknikko. Suomen paljon moitetta saava terveydenhuolto tarjoaa nämäkin palvelut maksuttomasti niitä tarvitseville. Monessa muussa maassa jäisi kengät minultakin käyttämättä. Mielelläni kuitenkin käytäisin aivan tavallisia kenkiä, sillä silloin ei olisi virheasentoja.

Elisa kirja verkkokaupasta satoja ääni- ja e-kirjoja alk. 4,90 €/kpl – ostetut kirjat saa omaksi, lue rauhassa ei aikataulupaineita!

Kuten moni kuvasta arvaakin niin kenkien värit tulevat suosikkijoukkueeni SaiPan väreistä. Vaikka tämäkin kausi on ollut huono, mutta siitä huolimatta ylpeänä näitä värejä kannan.

Uudet kengät jalassa.

Muutenkin tällä viikolla julkaisemani kuvat ovat liittyneet jalkoihin. Julkaisin nimittäin kuvan jaloistani, joilla ei ole kävelty kohta 27 vuoteen.

Kuvalla oli tarkoitus kertoa, että jalat aiheuttavat minulle kipuja, mutta ne on kuitenkin minun jalkani ja olen ylpeä niistä. Muista rakastaa jokaista kohtaa itsessäsi. Elämä on liian lyhyt murehtimiseen asioista joille ei itse mahda mitään!

Kuva herätti paljon ajatuksia ja sain sosiaalisessa mediassa hurjasti kommentteja asiaan liittyen. Kiitos kaikista kannustavista kommenteista ja tykkäyksistä.

Minun vammaiset jalat.

Perjantaina syntyi ajatus, että voisin leipoa Maijun flunssasta parantumisen kunniaksi jotain hyvää ja terveellistä. Maiju etsi netistä ihanalta kuulostavan maapähkinävoijuustokakun reseptin, jota sitten vähän tuunailin. Kakun kaveriksi valmistui myös kinuskikastike, ettei vain liian terveellistä herkkua olisi.

Upea kakku!

Tässä tämän kertaisen viikon kuulumiset täältä Savonlinnan suunnalta. Miten sinun viikko on kulunut? Toivottavasti hyvin! ☺Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa