Tarvitsetko kesätöitä? Etsimme henkilökohtaisia avustajia kesäksi

Tarvitsetko kesätöitä? Etsimme henkilökohtaisia avustajia (2 paikkaa) kesälomien sijaisiksi Savonlinnaan ajalle 1.6.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tunteja on tarjolla n. 30-40 tuntia viikossa, tasoittuen 8 viikon aikana. Työtä tehdään 12 tunnin vuoroissa, joten Sinulle tulee viikossa enemmän vapaapäiviä, kuin lyhyitä vuoroja tehtäessä.

Sinulta edellytämme reipasta ja huumorintajuista työotetta, luotettavuutta sekä rehellistä maalaisjärjen käyttöä. Tämä työ antaa hyvää työkokemusta esimerkiksi hoitoalan opintoja ajatellen. Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla hoitoalan koulutusta, riittää että olet motivoitunut oppimaan uutta. Henkilökohtaisena avustajanamme tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa.

Sinulle tarjoamme monipuolisen ja rennon työilmapiirin. Olemme 33- ja 35-vuotias matkusteleva ja liikkuvainen aviopari, käytämme liikkumiseen sähköpyörätuoleja ja hengitystämme avustavat hengitystukilaitteet. Kaikkien apuvälineiden käyttöön opastetaan.

Kuulumme molemmat HETA-liittoon ja noudatamme työsuhteessa HETA:n TES:iä. Toimimme itse työnantajina, palkan sijaismaksajana toimii Sosteri. Palkka on 12,36 €/h+ lisät.

Hakemukset/lisätiedot sähköpostitse pietari02@gmail.com tai postimursu@gmail.com .
Olemme yhteydessä työhaastatteluun kutsuttaviin.

Kesätöitä tarjolla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.