Lihashuoltovasara todettu toimivaksi laitteeksi

Lihashuoltovasara kokemuksia ovat monet minulta kyselleet, kun kerroin tästä hankinnasta. Itse olen ollut siihen todella tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi kaikille.

Aloitetaan tämä juttu kuitenkin siitä, että kerrotaan mikä ihme on tämä minun hehkuttama lihashuoltovasara. Lihashuoltovasara on laite, joka tuottaa nopeita, iskeviä pulsseja, jotka vaikuttavat syvälle lihaksiin. Nopeat pulssit poistavat lihaskudoksen jännityksen ja parantavat verenkiertoa. Tämän kaiken tarkoituksena on poistaa jumit lihaksista.

Lihashuoltovasarat ovat olleet urheilijoiden ja kuntoilijoiden suosiossa jo vuosien ajan, mutta viime vuosina muutkin ovat innostuneet näistä. Vasaran avulla voi myös aktivoida lihaksia ennen harjoittelua ja tehostaa niiden palautumista. Lihashuoltovasarat sopivat hyvin myös meille vilu kissoille, sillä verenkierto paranee huomattavasti käsittelyssä.

Lihashuoltovasara osoittautui hyväksi

Ostettiin siis elokuussa tuommoinen Core Mini Lihashuoltovasara. Tässä akulla toimivassa laitteessa on neljä erilaista nopeutta erilaisia hierontoja varten. Pienikokoisessa laitteessa on neljä vaihdettavaa päätä, joiden avulla saa käsiteltyä eri lihaksia. Pienen ja näppärän Core Mini lihashuoltovasaran voi kuljettaa mukana mihin vain, sillä se painaa vain 300 grammaa. Käyttöaika neljän tunnin latauksella on täydellä akulla jopa 11 tuntia.

Lihashuoltovasara on ollut meillä nyt käytössä noin kolmen kuukauden ajan, joten on aika kirjoittaa minun käyttökokemuksia tästä laitteesta. Vaikka minulla on lihaksia jäljellä suhteellisen vähän, niin ne menevät usein yllättävän pahasti jumiin. Etenkin reidet ja hengitykseen liittyvät lihakset selässä sekä kyljissä ovat välillä suuri ongelma. Lihashuoltovasaran avulla nuo jumit on todella helppoa ja nopeaa saada helpottamaan.

Jatkuvan istumisen ja sydänlääkityksen takia raajojen verenkierto on heikentynyt, joten jalkoja palelee paljon. Lyhyellä lihashuoltovasaralla käsittelyllä jalat lämpenevät nopeasti. Ja lämpimät jalat kipuilevat tietenkin vähemmän. Tosi kätevä tapa lämmittää jalkoja etenkin matkoilla, kun ei välttämättä pysty lämmittämään sitä rakasta vehnätyynyä.

Yhteenvetona voin tämän kolmen kuukauden käytön jälkeen todeta, että lihashuoltovasara on ollut todella hyvä hankinta tähän talouteen. Jos epäilet toimivuutta ja jollakin lähipiirissä on tämä kyseinen vasara niin kysy lainaan. Veikkaan vahvasti, että ihastut lihashuoltovasaraan ja sinun on pakko ostaa semmoinen itsellesi.

Lihashuoltovasara ja neljä erilaista hierontapäätä.
Meidän lihashuoltovasara on pinkki.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.