Anu Saukko tuli taloon

Anu Saukko tuli meidän taloon kuluneen viikon myötä. Muuten viikkoon on kuulunut muun muassa ässien leipomista sekä sisällä jumitusta.

Mikroaaltouuni on meillä kovalla käytöllä. Ei tehdä sillä ruokaa, vaan lämmitetään vehnätyynyjä. Meillä molemmilla Tuiskun kanssa on huono verenkierto ja etenkin näin kylmään vuodenaikaan vehniksiä lämmitetään erittäin paljon. Meidän edellinen mikroaaltouuni oli hyvin halpa Logic, joka palveli kolme vuotta. Viime aikoina se alkoi saada jotain ihme kohtauksia ja välillä se saattoi jättää täysin samalla ajalla vehniksen ihan kylmäksi tai lämmittää tulikuumaksi. No nyt päätettiin ostaa uusi mikro, kun löytyi hyvä Black Friday tarjous.

Mikroaaltouuni keittiön työtasolla.
Nykyiset mikroaaltouunit ovat aivan liian suuria niille tarkoitettuun hyllyyn. Vai ovatko hyllyt kuitenkin liian pieniä?

Sehän on Anu Saukko

Mikron kanssa samassa tilauksessa tuli Squishmallow nimeltään Anu Saukko. Nämä ihanat, söpöt ja pehmeät Squishmallow pehmolelut nousivat suureksi hitiksi ympäri maailmaa pahimman koronapandemian aikana. Kaupat ostettiin näistä söpöistä otuksista tyhjäksi ja niistä jopa tapeltiin. Siis kyseessä olivat aikuiset ihmiset, ei lapset. Meillekin on näitä otuksia jostain kumman syystä ilmestynyt useita.

Topi ja Papu ovat tutustumassa tähän uuteen ystäväänsä nimeltään Anu Saukko.
Topi ja Papu ovat tutustumassa tähän uuteen ystäväänsä. Heistä tuli heti ystävykset.

Kuluneen viikon aikana on satanut maahan asti lunta erittäin paljon, kun useana päivänä on satanut lunta. Viime vuoteen verrattuna pysyvä lumi tuli hieman aiemmin tänä vuonna. Facebook muistojen perusteella pysyvä lumi tuli nimittäin Savonlinnan seudulle joulukuun alkuun. Kylmän sään ja lumisateen takia ei ole tällä viikolla tullut käytyä ulkona ollenkaan. Katsotaan sitten uudestaan ulkoilun tarvetta vaikka lähempänä kesää.

Hyvin harva joulukuusi.
Taloyhtiön pihalle oli myös ilmestynyt joulukuusi.
Pihapuussa on valonauha.
Ja joulukuusen lähellä ovat nämä hienot kausivalot.

Tähän viikkoon ei siis kuulunut mitään ihmeellistä, kun ei ollut mitään menojakaan. Oikeastaan tämmöinen rauhallinen viikko oli välillä oikein mukava. Miten sinun viikko on sujunut tällä kertaa? Ja lopuksi perinteisesti kuvia muista aiheista.

S kirjaimen muotoisia pikkuleipiä.
Leivottiin sunnuntaina lapsuuden jouluista tuttuja pikkuleipiä, ässiä. Onnistuivat erinomaisesti myös gluteenittomana versiona.
Minulla on päällä paita, jossa lukee Dublin.
Tuisku tilasi minulle uuden t-paidan Disney kaupasta. Tämä on minun toinen Mikki hiiren kuvalla varustettu kaupunki aiheinen paita. Aiemmassa lukee London.
Kaksi riisipiirakkaa yhteen kasvaneena.
Moilas gluteeniton riisipiirakka pussista löytyi tämä hyvin erikoinen yksilö.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.