Henkilöauto törmäsi lapseen suojatiellä – Pakeni paikalta

Henkilöauto törmäsi alakouluikäiseen lapseen Hiltulanlahden koulun kohdalla keskiviikkona 14.2.2024 noin kello 13.10.

Henkilöautoilija oli ajanut Hiltulanlahdenkatua liikenneympyrän suunnasta ja törmännyt suojatielle menossa olevaan lapseen koulun kohdalla. Henkilöautoilija oli poistunut paikalta pysähtymättä ja jatkoi matkaa Hiltulanlahdenkatua mahdollisesti Matkuksen suuntaan. Lapselle tuli törmäyksessä lieviä vammoja.

Itä-Suomen poliisin tiedossa on seuraavat auton tuntomerkit:

  • väri: sinivihreä/harmaan turkoosi/siniharmaa/sininen
  • korimalli: 4-ovinen sedan
  • auton renkaat ovat ilmeisimmin mustilla peltivanteilla
  • autossa on vetokoukku

Auto on mahdollisesti merkiltään Toyota Corolla, vuosimallia 1993 – 1999.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa olemaan poliisiin yhteydessä. Poliisi pyytää myös sivullisten havaintoja tapahtuneesta, auton rekisterinumerosta sekä kuljettajasta. Kaikki havainnot ja tiedot tapaukseen liittyen voi tehdä Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi. 

man riding bicycle in city
Photo by Quintin Gellar on Pexels.com – Arkistokuva uutiseen: Henkilöauto törmäsi lapseen suojatiellä – Pakeni paikalta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.