Postia pappi Jaakobille ulkomaille

Kotimainen Klaus Härön ohjaama Postia pappi Jaakobille elokuva pääsee elokuvateatterihin ensi kuussa myös Yhdysvalloissa. Huhtikuussa 2009 Suomen elokuvateattereissa nähty elokuvan ensi-ilta on New Yorkissa 8. lokakuuta ja Los Angelesissa 15. lokakuuta.

Vuoden 2010 Jussi-gaalassa neljä palkintoa saanut elokuva on menestynyt erittäin hyvin myös ulkomaalaisilla elokuvafestivaaleilla. Tämän vuoden lopulla elokuva saa ensi-illan myös Japanissa, Espanjassa ja Taiwanissa. Lisäksi Saksan, Italian, Australian ja Ranskan näytöksistä neuvotellaan.


photo credit: atomicjeep

Postia pappi Jaakobille sijoittuu 1970-luvun Suomeen ja se kertoo sokeasta papista, Jaakobista ja entisestä elinkautisvangista Leilasta, joka tulee Jaakobin henkilökohtaiseksi avustajaksi. Elokuvan pääosissa ovat Kaarina Hazard ja Heikki Nousiainen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa