Jouluyllätys Nokian toimitusjohtaja Stephen Elopilta

No tänään tapahtui hyvin uskomattomalta kuulostava tapahtuma ja kerron sen nyt teille. Ovisummeri soi aamupäivällä ja oven takana seisoi Nokian työntekijä, joka toi minulle joululahjan.

Joululahja oli Nokian toimitusjohtaja Stephen Elopilta. Paketti sisälsi Nokia Lumia 800- älypuhelimen, jota ei taideta vielä edes Suomessa myydä. Lisäksi mukana oli kaksi Angry Birds t-paita.Uuteen Nokiaan ei sopinutkaan SIM-korttini, kun nykyään pitää olla MicroSIM-kortteja. Veli kävi askartelemassa SIM-kortin pienemmäksi Solutiosin ohjeilla.

Uskomattoman hieno jouluyllätys Elopilta ja Nokialta, vieläkin hymyilyttää koko juttu. Kiitos paljon lahjasta!

Nokia lumia.

Nokia lumia.

Nokia lumia.

Nokia lumia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa