Poliisi: Vaaleihin liittyvää vilppiä havaittavissa

Kanta-Hämeen poliisilaitoksen mukaan vaaleihin liittyvää vilppiä on havaittavissa. Hämeenlinnan kauppatorille asettautuneet vaalimökit nimittäin kiinnostavat myös sulkemisaikaan.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä potkittiin yhden mökin ikkunoita rikki. Toiseen mökkiin murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Tästä mökistä anastettiin puoluelogolla merkattuja makeisia.

Tekijöiden motiiveista ja puoluekannasta ei ole vielä tietoa, mutta yöllä he eivät olleet nukkuvien puolueessa, kun puuhastelivat vilpillisesti kylillä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa