Potilas puukotti, sairaankuljettaja sai pahoja vammoja

Uudenkaupungin Lokalahdella lauantai ambulanssi oli viemässä 1968 syntynyttä miespotilasta Turusta Uuteenkaupunkiin. Potilas sekä toinen sairaankuljettaja olivat kuljetustilassa ja toinen sairaankuljettaja ajoi ambulanssia.

Kuljetuksen aikana kello 23:58 mies hyökkäsi teräaseella toista sairaankuljettajaa vastaan aiheuttaen tälle pahoja vammoja. Kuljettaja huomasi tilanteen ja pysäytti ambulanssin. Miehistö pääsi kuitenkin karkuun ja myös tekijä poistui paikalta jalan.

Vain runsas puoli tuntia tapahtuman jälkeen poliisi tavoitti epäillyn henkilön alle 2 km tapahtumapaikalta. Mies otettiin kiinni epäiltynä tapon yrityksestä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. Jälkimmäinen rikos kohdistui ambulanssin kuljettajaan.

Loukkaantunut sairaankuljettaja sai pahoja vammoja ylävartaloonsa. Alustavien tietojen mukaan hänellä ei kuitenkaan ole hengenvaaraa. Mies on syntynyt 1980 – luvun alkupuolella. Kiinniotetulla miehellä ei ole väkivaltarikostaustaa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa