Säästä helposti, puolita aistianpesuainetabletit

SVT-televisiokanavan Plus-talousohjelmassa testattiin tiskiainetablettien pesutehoa. Testissä olivat mukana Finish, Eldorado ja Änglamark -merkkiset aistianpesuainetabletit.Testin tulos oli lopulta varsin yllättävä. Kaikkien kolmen eri valmistajan puolitetuilla pesuainetableteilla saatiin sama tulos kuin kokonaisilla tableteilla.

Eldorado-merkistä vastaavan Axfoodin lehdistöpäällikkö Ingmar Kroon myöntää havainnon oikeaksi. Hänen mukaan syyskuussa kauppoihin tulee vähemmän pesuainetta sisältävä tabletti.

Isompaa tablettia on tarvittu vanhojen koneiden ja eri vesilaatujen takia, mutta nyt aika on kypsä tablettikoon pienentämiselle.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa