Työtön voitti Kenossa 200 000€: ”Ei napise vaimo enää”

Savonlinnalainen mies vei viikonlopun jälkeen vanhoja pelikuponkeja tarkistettavaksi myyntipisteeseen. Myyntipääte näytti, että kenolapussa on yli 10 000 euron voitto, eikä sen lunastaminen myyntipaikasta onnistuisi.

Mies kertoo Veikkauksen tiedotteessa lähteneensä kotiin tarkistamaan, että kuinka suuri voitto siinä onkaan. Vaimo on aiemmin napissut Kenon pelaamisesta, kun ”ei siitä mitään voita”. Mutta ei napise enää.

Yhtäkkiä en osannut käyttää tietokonettakaan. Mies sitten tarkisti numerot teksti-tv:ltä, nainen kertoo.

Voittosumma oli tasan 200 000 euroa. Vaimokaan ei enää napise Kenon pelaamisesta vaan sanoo, että ”sen kuin pelaat vaan”.

Jätän aina kolme kenoriviä, yleensä euron tai viidenkymmenen sentin panoksella. Uusin aina ne samat kolme riviä, joista ensimmäinen koostuu itse valitsemistani numeroista ja kaksi muuta ovat aikanaan koneen arpomia, mies kertoo.

Mies oli jäänyt jonkin aikaa sitten työttömäksi, eli voitto helpottaa paljon elämää ja taloudenpitoa. Perhe aikoo maksaa asuntolainan pois ja vaihtaa auton.

Olimme koeajamassa uutta autoa, ja tytär istui takapenkillä ja katseli ikkunasta ulos. Hetken päästä sieltä kuului huokaus, että ”ei kyllä tunnu mitenkään ihmeelliseltä olla rikas”, nainen sanoo nauruun purskahtaen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa