Ville Haapasalosta pölynimurikauppias

Näyttelijä Ville Haapasalon ja Puzer-keskuspölynimureita valmistava KP-Tekno Oy aloittivat markkinointiyhteistyön Moskovan Mosbuild rakennusmessuilla huhtikuun alussa.

b1ca1e2a08947260_400x400arYhteistyö käynnistyi keskuspölynimureita villemäisesti esittelevällä videolla. Videon on toteuttanut markkinointiviestintätoimisto Zeeland East Oy, jonka hallituksen puheenjohtajana Haapasalo toimii.

Olin heti valmis edistämään aitojen suomalaisten tuotteiden tunnettuutta Venäjällä. On hienoa voida auttaa suomalaisia yrityksiä Venäjän vaativilla markkinoilla, kertoo Ville Haapasalo.

KP-Teknon päätös panostaa Venäjän kasvaville asuntomarkkinoille tehtiin runsas vuosi sitten. Toimitusjohtaja Kari Kakon mukaan myynti Venäjällä on lähtenyt hyvin käyntiin. Jälleenmyyjiä on jo useissa suurissa kaupungeissa.

Tuotteen tunnettuus suurilla markkinoilla on kuitenkin suuri haaste. Mieleeni tuli uutinen erään suomalaisen venemerkin saamasta julkisuudesta, kun silloinen pääministeri kalasti sen kannelta. Siitä ajatus yhteistyöstä Ville Haapasalon kanssa syntyi. Ville on Venäjällä erittäin tunnettu henkilö, ja hänen saamisensa mukaan markkinoimaan Puzeria on meille todellinen onnenpotku.

KP-Tekno Oy on toimialan ainoa suomalaisomisteinen yritys, jonka tuotteet valmistetaan Suomessa. Venäjän markkinoilla yritys tavoittelee merkittävää kasvua nykyiseen liikevaihtoonsa, myynnillisesti vähintään Suomen osuutta vastaavaa myyntiä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa