Mitä vamaset tekee?

Tännää on mietityttäny että tekispä miel kirjottaa jotai mut aihetta ei millään ole taas keksinyt. Lopulta mie keksin, aihe jota moni on kysynyt/montaa ihmistä se on mietityttänyt. Eli miten meiän päivät kuluu, mitä vamaset tekee?

Aamumme alkaa normaalisti heräämisellä! Vau. Kotonamme työvuorossa oleva henkilökohtainen avustaja tulee auttamaan meiät ylös yksi kerrallaan. Syödään aamupalaa, mie otan lääkkeet ja saatetaan miettiä päivän tekemisiä. Tietokoneet kaivellaan esille, tapellaan (keskustellaan) päivän uutisista ja muista joutavista.

Käydään ruokaostoksilla, ulkoillaan, mie meikkaan ennen ulos lähtöä ja kaiken aikaa kuunnellaan musiikkia. Joskus käy vieraita, tai myö lähetään jonnekkii. Fysioterapeutti käy kahesti viikossa kiduttamassa (jumppaamassa) meitä. Valmistetaan ruokaa, huolehitaan pyykinpesusta, siivouksesta yms ”normaaleista” rutiineista. Tehään hengitysharjoituksia kolmesti päivään. Huolehitaan hengitystukilaitteiden letkujen ja maskien yms hoidosta.

Välillä matkaillaan. Yleensä matkoilla sattuu ja tapahtuu, mutta ne tuovat juuri sopivaa vaihtelua elämään. Ollaan myös välillä kahdestaan ihan vaan lähekkäin ja illalla mie rakastan sitä kun saa vaan nukahella rakkaan kainaloon vaikka elokuvaa katsoessa. Jos ei toine ahistele 😉

Vamaset myös kirjottaa, bloggaa ja miettii maailmanmenoa. Haaveilee. Joskus myös tapellaan. Rakentavasti tottakai.
1-IMG_2308

Vastaa