Tämä mies seurasi koulutyttöjä

Pirkkalassa, Vesilahdella ja Tampereella 29.4.-06.05.2014 ulkomaalaistaustainen mieshenkilö on seurannut 9-13-vuotiaita tyttöjä. Asioita tutkitaan nimikkeellä ”lapsen houkutteleminen seksuaalisiin tarkoituksiin”.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että esimerkiksi 29.4.2014 Vesilahdella Kaakilantiellä noin 14.15-14.30 12-vuotiaan koulusta kotiin matkalla olleen tytön viereen pysähtynyt auto ja mies oli pyytänyt tyttöä autoonsa. Tyttö oli paennut paikalta.

Tytön mukaan auto oli tummanvihreä, vanha henkilöauto, joka oli sisältä ”sekainen”. Auto on mitä ilmeisimmin sedan-mallinen. Kuljettaja oli tummatukkainen, ulkomaalaistaustainen mies, joka oli puhunut suomea murtaen. Yhdessä aikaisemmassa tapauksessa miehen iäksi on arvioitu 30-40 vuotta.

Tampereen Kalkussa, linja 1:n päätepysäkillä oli 6.5.2014 aamulla noin 09.30 vanhempi parrakas mies lähtenyt seuraamaan 9-vuotiasta tyttöä. Tyttö oli päässyt pakenemaan kotitaloonsa, mutta mies oli seurannut häntä pihalle saakka tummalla autolla. Tällä hetkellä poliisilla on tieto viidestä tapahtumasta.

Poliisi pyytää havaintoja sekä miehestä, että autosta. Ajan voittamiseksi poliisi pyytää, että facebook-keskuteluissa mahdollisesti esiin tuotuja tietoja ilmoitettaisiin suoraan poliisille. Poliisilla ei ole mahdollisuuksia facebook-keskustelujen seurantaan. Havainnot voi soittaa numeroon 0295415051 tai tuoreista havainnoista suoraan lähimmälle poliisille taikka numeroon 112.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa