”Jos olet kalpeana hiljaa ja soijaa pukkaa niin tiedät juhannuksen menneen överiksi”

Suurelle osalle juhannus on mukavaa yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa, mutta toisille se valitettavasti on pelkkä suuri kisa siitä, kuka ottaa sen viimeisen huikan, kirjoittaa Itä-Uudenmaan poliislaitoksen ylikonstaapeli Olavi Palmumäki.

Valitettavan usein näitä viimeisen huikanottajia löytyy sieltä laiturinnokan kupeesta. Siihen loppuu se viimeinenkin hauskuus meiltä kaikilta. Sitten ei enää naureta vaan naarataan, Palmumäki jatkaa.

Mikäli miestä väkevämpää nautti, niin silloin on syytä huolehtia, ettei homma karkaa siitä kuuluisasta lapasesta. Viina ei juomalla lopu, mutta tuo järkikulta se tahtoo vain hiipua, mikäli vedetään ns. tappiin asti.

Palmumäen mukaan ilo ilman viinaa ei ole teeskentelyä. Sen hän on monesti huomannut hyvien ystävien kesken. Läppä lentää usein jopa paremmin, kuin että joku ”simapää” ottaa roolia ja pilaa muiden juhlat.

Jos olet kalpeana hiljaa ja soijaa pukkaa niin tiedät, että överiksi on mennyt juhannuksen juhlinta. Kyllähän suomalainen tosimies kerran kesässä ottaa kunnon änkyräkännit. Kunhan pitää huolen siitä, ettei käy niin kuin Slaikalle, että kaverilla on kaupantekiäisenä vielä ne ”köntsät” housussa.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa