Ilkivaltaa, korkeaa verenpainetta.. Viikon kuulumiset nyt luettavissa

Ilkivalta ja sen kohteeksi joutuminen nousee väkisinkin ensimmäisenä mieleen, kun miettii kuluneen viikon tapahtumia. Viikkoon on mahtunut tämän lisäksi muun muassa ulkoilua ja hyvää ruokaa.
Säät ovat tällä viikolla vaihdelleet erittäin paljon. Maanantaina tuli tännekin Savonlinnan suunnalle takatalvi. Ensin päivällä oli jopa 18-astetta lämmintä ja hetkessä laski lähelle nollaa. Sitten alkoikin hurja lumisade.

Maa on aivan valkoinen.

Pari seuraavaa päivää oli sitten vähän lämpimämpi sää, mutta viikonloppua kohden viileni ja sateet alkoivat. Perjantaina satoi vähän rakeita, videolta voit katsoa tarkemmin.

Ilkivalta ja sen seuraukset

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä jouduimme kokemaan jotain todella odottamatonta. Joku hölmöläinen päätti tehdä älytöntä ilkivaltaa suihkuttamalla jauhesammuttimen sisällön postiluukusta sisään asuntoon. Ei pysty millään käsittämään tätä ihmisen ilkeyttä. Tarkemmin voit lukea täältä.

Tämä väliaikaisessa kodissa asuminen aiheuttaa stressiä, eikä tämmöinen toiminta ainakaan vähennä sitä. Lauantaina Maijun verenpaine nousi hurjiin lukemiin ja piti ambulanssi soittaa paikalle. Onneksi tilanne ei päässyt vakavaksi, mutta kyllähän se aina säikäyttää. Ilkivallalla voi siis olla ikäviä seurauksia.

Eteinen sotkussa.

Tekijän jäljet.

Lidlin tuli äskettäin myyntiin heidän oman malliston t-paitoja sekä lenkkareita. Jälkimmäiset menivät kuin kuumille kiville, mutta paitoja oli vielä jäljellä. Pakkohan se oli ostaa paidat meille molemmille. Minulla paita korostaa pyöreitä muotoja.

Lidl paita päällä.

Tilasin edellisellä viikolla Muurikan valmistaman savuton hiiligrillin, joka on saanut hyviä arvosteluja testeissä. Viikonloppuna piti testata grilliä, mutta ei oikein sateiset säät innostaneet grillaamaan. Onneksi on vielä kesää jäljellä ja aikaa grillata makkaraa useamman kerran.

Topi tutkii grilliä.

Muurikka savuton hiiligrilli.

Fiksuruoka verkkokaupan kautta on pelastettu jo kaksi miljoonaa kiloa hävikkiä. Tilaaminen kaupasta säästää myös rahaa, sillä kaikki tuotteet myydään 20–90 % alennuksella. Alennuskoodilla: FIKSUKEVÄT saat yli 20 euron tilauksiin ilmaisen kuljetuksen. Tilaa siis tämän Topin linkin kautta ja säästä ympäristöä sekä luontoa.

Fiksuruoka laatikossa Topi.

Viikon päätteeksi sunnuntaina meillä herkuteltiin pizzalla. Tällä kertaa kokeilin aivan uutta gluteenitonta pizzapohjaa, josta tuli todella hyvää. Täytteenä oli tonnikalaa, pepperonia, itse tehtyä kebabia ja tomaattia.

Se on pizzaa.

Tästä viikosta voi yhteenvetona todeta, että ei elämä ainakaan ole mitenkään tylsää. Ehkä kuitenkin nuo ikävät yllätykset voisivat pysyä poissa.

Miten sinun viikko on kulunut tällä kertaa? Toivottavasti hyvin! Ja tsemppiä tulevaan viikkoon. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.