Suomalainen Via Tribunali maailman parhaiden pizzaketjujen joukkoon


Suomalainen Via Tribunali valittiin jälleen maailman parhaiden pizzaketjujen joukkoon. Pizzeria palkittiin kategoriassa 50 Top Worlds Artisan Pizza Chains, jota pidetään koko kilpailun arvostetuimpana ja kiinnostavimpana, ja kyseisen kategorian palkinnot jaetaankin vuosittain viimeisenä.

Top 50 Pizza Guide arvioi vuosittain pizza-alan toimijoita ympäri maailman ja tekee valintansa pizzan laadun ja valmistustavan, palvelun, miljöön sekä juomien pohjalta. Via Tribunalinkin toiminnassa näkyvä raaka-aineiden käyttö sesonkien tai paikallisuuden mukaan on myös arvioinneissa mukana.

“Napolilaiseen tapaan runsas, pehmeä pohja, klassiset täytteet sekä 45o-asteinen uuni – erityinen keskittyminen nimenomaan aitoon, napolilaiseen pizzaan ” Tuomarit luonnehtivat Via Tribunalia.

Tunnustus jatkuvalle kasvulle ja vuosien työlle

”Me ollaan tehty hommia alusta asti meidän omalla tyylillä, pysyen kuitenkin napolilaisen pizzan traditioille uskollisina. Ihan mieletöntä, että sydämellä tehty kova työ saa jo toistamiseen tällaisen tunnustuksen”, tuumii toimitusjohtaja ja yksi Via Tribunalin perustajista Antti Kuitunen heti palkinnon vastaanottamisen jälkeen.

Klassinen Margherita on yksi suosituimpia pizzoja

Via Tribunalin tarina alkoi vuonna 2017 Helsingin Sofiankadulta ja ravintoloita on tällä hetkellä Helsingin viiden lokaation lisäksi Turussa, Pirkkalassa ja Kolarissa. Laajentumista myös haetaan jatkuvasti ja tällä hetkellä liiketilaa uudelle ravintolalle etsitään Tampereelta.

“On todella siistiä nähdä kuinka kiinnostus napolilaista pizzaa kohtaan vain kasvaa Suomessa ja meidän uudet aluevaltaukset otetaan ilolla vastaan. Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin!” Kuitunen kiittelee.

Lisätietoja kilpailusta:

Kuvia vapaaseen käyttöön:

Avainsanat

via tribunalitunnustusnapolilainen pizzapizzeriatop 50 pizza gu

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.