Elisalta Suomen ensimmäinen 250/50 Mbit/s laajakaistaliittymä

Elisa tuo markkinoille uuden huippunopean Saunalahti Huoneistokaista -laajakaistaliittymän, jonka latausnopeus on jopa 250 Mbit/s ja lähetysnopeus on 50 Mbit/s. Nopeus riittää vaativimmillekin internetin tehokäyttäjille ja esimerkiksi grafiikan siirtämiseen.

- Elisa haluaa panostaa uusien laajakaistatuotteiden kehittämiseen ja tarjota laajan valikoiman asiakkaiden tarpeisiin vastaavia vaihtoehtoja. Huippunopeilla laajakaistoilla on kysyntää esimerkiksi isojen tiedostojen siirtämistä
edellyttävää etätyötä tekevien asiakkaiden keskuudessa, kertoo liittymäliiketoimintajohtaja Henri Korpi Elisalta.

Uusi huippunopea laajakaistaliittymä on aluksi saatavilla rajatusti osassa pääkaupunkiseutua ja Pirkanmaata ja se perustuu Ethernet-tekniikkaan. Saatavuus laajenee jatkossa myös muille Elisan laajakaistaverkon alueille. 250/50 Mbit/s
-liittymän hinta on 59,90 euroa kuukaudessa.

Kategoria(t): Internet Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>