Poliisi muistuttaa TAAS, älä ikinä kerro pankkikortin tunnuslukua edes poliisille

Lammin Tirmulantiellä eilen kello 16.00 aikaan kaksi miestä pääsi auton hajoamisverukkeella lähes 90-vuotiaan naisen asuntoon. Miehet halusivat soittaa hinurille. Toinen jututti naista ja toinen meni toiseen huoneeseen soittamaan.

Miesten poistuttua naisen puhelimeen soitti mies, joka kertoi olevansa rikospoliisista. Nainen kertoi soittajalle, että lompakko pankkikortteineen on kadonnut. Sitten poliisina esiintynyt kysyi pankkikortin tunnuslukua ja nainen kertoi tunnusluvun.

Onneksi nainen soitti tyttärelleen, joka kuoletti kortit. Vielä ei ole tiedossa ehtivätkö tekijät nostaa rahaa naisen tililtä.

Tärkeä muistutus. Oikea poliisi ei koskaan kysy maksukorttien tunnuslukua. Älkää missään tapauksessa kertoko sitä puhelimessa. Älkää myöskään pitäkö tunnuslukuja pankkikortin kanssa samassa lompakossa tai edes lähellä.

Nainen ei heikentyneen näkemisen takia pystynyt kuvailemaan tekijöitä tarkkaan. Poliisi kaipaa tietysti vihjeitä Lammin Tirmulantiellä liikkuneesta kaksikosta numeroon 07187 37704 tai sähköpostilla rikostorjunta.kanta-hame@poliisi.fi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>