Duudsonit hyvänteossa, Nenäpäivä 2011 saavutti ennätystuloksen

Nenäpäivä huipentui perjantaina 4.11.YLE TV2:n suureen Nenäpäivä-showhun. Illan päättyessä Nenäpäivä oli saanut kokoon 2 021 158 euroa kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Niistä shown aikana kerättiin noin 1708 825 euroa.

Kolmen kampanjaviikon aikana ympäri Suomea on järjestetty satoja varainkeruutapahtumia mm. kouluissa, työpaikoilla, kaduilla ja kahviloissa. Nenäpäivän avustusvaroilla tuetaan pitkäjänteistä avustustyötä Afrikassa ja Etelä-Aasiassa.

YLE TV2:n viiden tunnin suorassa Nenäpäivä-showssa esiintyi suuri joukko eri alojen taiteilijoita ja taitajia talkoohengellä. Illan aikana nähtiin niin huumoria, koskettavia tarinoita avustuskohteista kuin huippuartistien live-esityksiä.

Kampanjaviikkojen aikana Duudsonien Jarppi ja Jukka tekivät yllätysiskuja suoriin tv- ja radiolähetyksiin ja hankkivat tavaraa Nenäpäivän huutokauppaan. Huuto.netissä on kaupan mm. Jari Litmasen pelipaita allekirjoituksella. Huutokauppa on auki maanantaihin 14.11. klo 16 asti.

Nenäpäivä-keräys kehitysmaiden lasten hyväksi jatkuu vuoden loppuun ja mukaan ehtii vielä monella tapaa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>