Angry Birds -hahmot sinkoavat Helsinki-Vantaalle

Helsinki-Vantaan kaukolentoterminaaliin avataan maailman ensimmäinen Angry Birds pop up–lentokenttämyymälä tänään 9.2. Rovio Entertainment ja R-kioski yhteistyössä avattu myymälä on auki kaikkina viikonpäivinä kello 8-22, 31. elokuuta saakka.

Myymälä suunniteltiin varta vasten Helsinki-Vantaan lentoasemalle sopivaksi, niin visuaalisesti, rakenteellisesti kuin äänimaailmaankin. Tarkkakuuloisimmat asiakkaat tunnistavat Angry Birds -pelimaailmasta tuttuja ääniteemoja.

- Tavoitteemme on viihdyttää ja vastata faniemme kysyntään ympäri maailman. Kehitys ei jää tähän, sillä tulemme avaamaan lisää elämyksellisiä lentokenttämyymälöitä, kertoo lisenssi- ja tuotemyynnistä vastaava Harri Koponen Rovio Entertainment Oy:stä.

R-kioski Oy:ssä ollaan erittäin iloisia ja ylpeitä saadessamme avata maailman ensimmäisen Angry Birds-tuotteita myyvän lentokenttämyymälän.

- Näin R-kioski on omalta osaltaan edistämässä suomalaisten tunnettujen tuotteiden menestystä myymälän ”Best of Finland” teemalla. Näistä tuotteista Angry Birds on loistavan ajankohtainen esimerkki, iloitsee ketjujohtaja Teemu Rissanen.

[imagebrowser id=1]

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>