Masentunut mies hakkasi ohikulkijoita, viilti itseään partahöylällä kaulaan

Helsingissä Ruusulankadun ja Sibeliuksenkadun kulmauksessa sunnuntaina 24.3.2013 illalla 31-vuotias mies oli lyönyt täysin yllättäen itselleen tuntematonta 56-vuotiasta naista kerran nyrkillä suun alueelle.

Poliisi tavoitti väkivaltaisen miehen lähistöltä. Poliisin selvitellessä asiaa oli paikalle tullut 28-vuotias mies, joka kertoi joutuneensa hetkeä aikaisemmin myös saman miehen pahoinpitelemäksi.

Alustavassa puhuttelussa 31-vuotias ei kertonut syyllistyneensä kenenkään pahoinpitelyyn. Mies kuitenkin kertoi, että hän on ollut masentuneena ja oli tämän vuoksi viiltänyt itseään partahöylällä kaulaan.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>