Pyörätuolia käyttävä Chris P Bacon -possu hurmaa netissä

Yhdysvalloissa tammikuussa syntyneestä Chris P Bacon minipossusta on tullut nettihitti. Possu liikkuu pyörätuolin avulla, koska sen takajalat ovat surkastuneet.Possu oli tuotu lopetettavaksi, mutta eläinlääkäri Len Lucero ei halunnut lopettaa sitä. Nyt Chris P Bacon on noussut suureen suosioon YouTubeen ladatun videon ansiosta.

Possu on vieraillut lukuisissa tv-ohjelmissa.

chris p bacon Pyörätuolia käyttävä Chris P Bacon  possu hurmaa netissä

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>