Huikea piilokamera, mies pukeutui tuoliksi

Kalifornian San Luis Obispossa sijaitsevan Kreuzberg Cafen asiakkaat saivat kokea huvittavan hetken, kun NBC:n Today Show -ohjelmassa taikuri Rich Ferguson pukeutui tuolin pehmusteeksi. Tästä syntyi yksi parhaimmista piilokamera kohtauksista.

Kategoria(t): iloiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Huikea piilokamera, mies pukeutui tuoliksi

  1. Jani Mustonen sanoo:

    Harmi vain, että kyseisen pilan alunperin suoritti Rahat (en tiedä sukunimeä).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>