Finnairille Marimekon tekstiilit ja Sinebrychoffin juomat

Marimekon Finnairille suunnittelemat tekstiilit ja astiat tulevat lentokoneisiinsa toukokuun 15. päivä. Marimekko for Finnair -malliston koneet lentävät Helsingin ja Finnairin kaukoliikennekohteiden välillä.

FIN A330 Metsanvaki 3 Finnairille Marimekon tekstiilit ja Sinebrychoffin juomat

Yhteistyön symboleina toimivat Unikko-kuosinen Finnairin Airbus 340-kone sekä Metsänväki-kuosinen Finnairin Airbus 330. Kristina Isolan vuonna 2007 suunnittelema Marimekon Metsänväki-kuvio sinisenä oli luonteva värivalinta Finnairin koneen kuosin väriksi.

Marimekko-yhteistyöllä haluamme tuoda suomalaisen ajattoman ja modernin designin osaksi asiakkaidemme matkustuskokemusta, ja näin lisätä näkyvyyttämme, sanoo Finnairin asiakaspalvelusta vastaava johtaja Anssi Komulainen.

Lisäksi business-luokan asiakkaat nauttivat ateriansa Marimekon suunnittelemista astioista. Myös ateriatekstiilit, niskaliinat, peitot ja tyynyt ovat Marimekko-kuosisia. Samat kuosit toistuvat myös economy-luokan kertakäyttöastioissa, niskaliinoissa, torkkupeitoissa ja tyynyissä.

Finnair sopimuksen Sinebrychoffin kanssa

Sopimuksen mukaan Sinebrychoff toimittaa panimo ja – virvoitusjuomat kaikkiin Finnairin lentokoneisiin, kahteen myymälään lentokentällä ja Finnairin Oneworld-loungeihin. Valikoimaan tulevat Karhu- ja KOFF-oluet, Golden Cap -siideri ja Sinebrychoff-lonkerot.

Sinebrychoffin laadukkaasta valikoimasta löytyvät sopivat juomat niin kotimaisille kuin kansainvälisille asiakkaillemme, Finnair Travel Retail Oy:n toimitusjohtaja Timo Kousa toteaa.

Sinebrychoffin vientijohtaja Jukka Leskinen on sopimuksesta innoissaa, sillä he voivat nyt tarjota Finnairin matkustajille Suomen ykköstuotemerkit sekä laadukkaat kansainväliset panimo- ja virvoitusjuomat.

On hienoa, että pääsemme Suomen vanhimpana panimona Finnairin sinivalkoisille siiville. Tuotemerkkimme saavat hyvää näkyvyyttä, sillä Finnairin lennoilla kulki viime vuonna lähes yhdeksän miljoonaa matkustajaa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>