Isä teki upean biisin menehtyneen 2-vuotiaan tyttärensä muistolle

30-vuotiaan Jonathan Cordinerin kaksivuotias Kayleigh-tytär menehtyi viime vuonna syöpään. Oman lapsen menettäminen sai skottilaismiehen tekemään biisin.

Cordiner teki tyttärelleen I’ll See Your Face One Day -kappaleen, jossa hän kertoo tyttärensä elämästä ja siitä, kuinka hän toivoo näkevänsä tämän tuonpuoleisessa. Biisillä pyritään keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>