Auto murskaantui, kuljettaja kuoli välittömästi

Laitilassa VT 8 Untamalan kylän kohdalla aamulla tapahtui kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta klo 07.05.

Tapahtumapaikalla suoritetuissa tutkimuksissa ilmeni, että Rauman suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmännyt Turun suunnasta tulleen kuorma-auton etuosaan.

Törmäyksen jälkeen molemmat autot suistuivat ajosuunnastaan katsottuna oikealle ojaan. Henkilöauto oli murskaantunut onnettomuudessa pahoin ja yksin autossa ollut mieskuljettaja oli menehtynyt välittömästi. Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui lievästi.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>