Kerjäläinen olikin pilailija, palkitsi lahjoittajat näyttävästi

Aiemmin tänä vuonna kerroin kuinka New Yorkissa tv-kuvausryhmä kuvasi kerjäläisen ihmeparantumisen. Nyt samaisessa kaupungissa kuvatussa videossa nähdään hieman erilainen kerjäläinen.

Koko näytön kaappaus 22.12.2013 144223 Kerjäläinen olikin pilailija, palkitsi lahjoittajat näyttävästiNyt Jerome Jarren YouTubeen lataamassa videossa kerjäläinen olikin pilailija, jossa palkittiin lahjoittajat todella näyttävästi. Lahjoittajat saivat kukkakimpun ja sadan dollarin setelin.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>