Koskettava video: Koira pelastettiin roskakasasta

Yhdysvalloissa kaatopaikan roskakasoista löydettiin elämästä erittäin huonossa kunnossa Miley-koira. Aliravitsemuksen lisäksi koira kärsi myös loisista ja infektioista.

miley Koskettava video: Koira pelastettiin roskakasastaMiley sai Hope For Paws -järjestön avulla eläinlääkärin hoitoa. Miley tapasi järjestön tiloissa uuden parhaan koiraystävänsä Frankien, joka oli pelastettu viemäriputkesta.


Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>