Kuka pölli tuhti-kärrin?

Alavuden Kolistontieltä anastettiin 4-5.12 välisenä yönä Alavuden kaupungin omistama TUHTI M60 merkkinen traktorin peräkärry.

Tuhti22370 13 1 Kuka pölli tuhti kärrin?

Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen kippikärry on väriltään punainen, yksiakselinen ja sen kyljessä on anastushetkellä ollut Alavuden kaupungin vanha ”Karhu” vaakuna. Kärry on siirretty pois paikalta ilmeisimmin traktorilla.

Alavuden poliisi pyytää yleisövihjeitä numeroon 040837795.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>