Ruotsalaispormestari teki van Dammen ”spagaatin”

Kuukausi sitten julkaistusta Volvon rekkojen mainoksessa Jean-Claude Van Damme seisoo kahden rekan välissä. Mainosta on katsottu yli 65 miljoonaa kertaa.

Legendaarinen Chuck Norris julkaisi eeppisen jouluvideon, jossa hän seisoo kahden jumbojetin välissä. Myös Ruotsalaisen Höganäsin kunnan pormestari on päättänyt matkia Van Dammea.spagaati Ruotsalaispormestari teki van Dammen spagaatin

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>