Gigantin DNA-liittymien myyjä mokasi pahasti

Raxa.fi uutisoi kuinka DNA-liittymien jälleenmyyjä Gigantissa mokasi pahasti, kun avasi määräaikaisen liittymän turvakiellossa olevalle naishenkilölle ilman läsnäoloa, lupaa tai allekirjoituksia.

DNA Logo 0311 RGB Gigantin DNA liittymien myyjä mokasi pahastiNainen pyyti poikaystäväänsä ostamaan halvan varakännykän, ilman liittymää. Myyjä oli kuitenkin rastittanut määräaikaiseen puhelinliittymäsopimukseen kohdan, jossa naisen henkilötiedot olisi tarkistettu ajokortista.

Kukaan ei ollut vaivautunut kysymään minulta, haluanko tällaisen määräaikaisen sopimuksen nimiini. En todellakaan olisi halunnut.

DNA:lta hintavia puhelinlaskuja saatuaan nainen alkoi selvitellä liittymän yksityiskohtia. DNA ei suostunut purkamaan sopimusta ja neuvoi tekemään rikosilmoituksen silloisesta poikaystävästä.

Pahoittelen vastauksen viivästymistä. Kaupassa tehty sopimus vaatii aina kuvallisen henkilötietojen tarkistuksen ja allekirjoituksen. Tässä tapauksessa on katsottu, että myyjä on tehnyt virheen ja sen vuoksi sopimuskin on purettu, vastasi lopulta DNA.

Naisen mukaan myyjä ja DNA ovat syyllistyneet petokseen. Muutaman satasen takia hän ei kuitenkaan halua lähteä oikeuteen tappelemaan.

Mikä turvakielto?

Jos henkilöllä on perusteltu syy epäillä oman tai perheensä turvallisuuden olevan uhattuna, maistraatti voi hänen pyynnöstään määrätä, ettei hänen kotikunta- tai osoitetietojaan saa antaa väestötietojärjestelmästä muille kuin viranomaisille.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>