Lidl vetää makeiset pois myynnistä kassalta

Saksalainen kauppaketju Lidl on päättänyt vetää Iso-Britanniassa kaikkien 600 kauppojensa kassoilta myynnistä makeiset ja suklaapatukat.

4337754012 e6a915b31d o Lidl vetää makeiset pois myynnistä kassalta

Kuva: tjschloss

Lidl teki asiasta asiakaskyselyn lapsiperheiden vanhemmille. Vanhempien mukaan 68 prosenttia lapsista vaati makeisia ja 66 prosenttia vanhemmista taipui kinuamiseen. Moni ostaisi terveellisempiä välipaloja, jos niitä olisi tarjolla.

Tämän tulosten myötä makeistuotteet korvataan kuivatuilla ja tuoreilla hedelmillä, välipalapatukoilla ja mehuilla. Lidl on Ison-Britannian ensimmäinen kauppaketju, joka on poistanut makeiset kaikilta kassoiltaan.

Me tiedämme miten vaikeaa voi olla kieltäytyä lasten anelulta, sanoo Lidlin Britannian-johtaja Ronny Gottschilch Guardian-lehdelle.

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>