Uusi villitys lyö rahoiksi – Naiset syövät kameran edessä

Uusi internetvillitys mokbang leviää Etelä-Koreassa. Erikoisessa ilmiössä kauniit ja sirot eteläkorealaiset naiset syövät livekameran edessä maksua vastaan.

eat Uusi villitys lyö rahoiksi   Naiset syövät kameran edessä

Tällä videolla haastatellaan erästä mokbangaajaa, joka tienaa livesyömisellä yli 9 miljoonaa wonia kuukaudessa, joka vastaa noin 6 000 euroa. Hän kertoo syövänsä kolme tuntia päivässä kameran edessä, jolloin häntä katselee tuhannet ihmiset ympäri maailmaa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>