Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

Vuoden ensimmäinen viikko alkaa olla taputeltu. Kuluneeseen viikkoon mahtui muun muassa uudenvuoden juhlistaminen, uutta tyyliä ja muotia.

Maanantai:

Välillä sitä tulee äristyä turhasta emännälle, paikkasin tilanteen kuitenkin hänelle mieluisalla tavalla, kun löysin lähikaupasta uuden paijattavan. Pehmohusky nimettiin Kummeli-sketsin mukaisesti Ramiksi. ”Rami, se on aina mukana!”

IMG 9594 Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

Tiistai:

Tuuletettiin vanhan vuoden puolella pehmokoira-katras, ja unohdin tietenkinn ne kaikki yöksi ulos. Onneksi ne eivät paleltuneet! Ulvontakaan ei tainnut kuulua naapurin asti icon wink Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

IMG 9599 Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

Keskiviikko:

Kaipasin hiemanvaihtelua hiustyyliini, ja tässä tulos. Maijun ideasta syntyi uusi raikkaampi ja rohkeampi look. Tyylin uusiminen tekee hyvää, jotkut kun tuntuvat jumittuvan sinne ikuiselle 70-luvulle… Tämä oli vinkki eräälle fysioterapeutille.

IMG 9607 Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

Torstai:

Saatiin lahjaksi hieno projektorikello, jolla ajan saa heijastettua seinälle. Mukana oli myös eri värisiä linssejä, joilla kellotaulun väriä voi muuttaa. Kuvassa testattiin lukijoiden hoksottimia, tässä kutosia on nimittäin kaksi kappaletta. Projektorikellosta näkee ajan tämä ”Matias Myyrä” ilman lasejakin!

1544982 10153650054760247 1345210952 n Vuoden ensimmäiset päivän kuvat


Perjantai:

Maiju oli onnesta soikeana, kun posti toi hänelle aikaisemmin lupaamani Guessin laukun. Itse en merkkilaukkujen päälle ymmärrä, mutta emäntä tuli laukusta hyvin iloiseksi. Sen verran leveä oli hymy. Paketti tuli Fashionstoresta päivässä.

1510933 10153653423535247 543675183 n Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

Lauantai:

Pieni vieras, siskontyttöni Katariina kävi kylässä, ja löysi hienot kengät hyllystä. Hieman taisi vain olla vielä kasvunvaraa. Vauhti ei kyllä hidastunut näissäkään Maijun upeissa menopeleissä.

IMG 9626 Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

Sunnuntai:

Viikonloppuna herkuteltiin, kun ruokalistallamme oli quesadillat. Tämä meksikolainen ruoka valmistuu helposti Tukehu Pullaas -blogin reseptillä.

IMG 9629 Vuoden ensimmäiset päivän kuvat

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>