Budweiserin koskettava Super Bowl -mainos

Amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga NFL:n kauden päättävä Super Bowl kuuluu urheiluvuoden ehdottomiin kohokohtiin. Super Bowl pelataan sunnuntaina 2. helmikuuta ja se nähdään ilmaiseksi Nelonen Prolla.

budweiser Budweiserin koskettava Super Bowl  mainosPelin mainostauoilla nähdään mainoksia, joista on saanut maksaa suuria summia. Mainostajat ovat saaneet pulittaa 30 sekunnin spotista keskimäärin neljä miljoonaa dollaria (2,95 miljoonaa euroa).

Muun muassa yhdysvaltalaisen Anheuser-Busch -panimon olutmerkki Budweiser on julkaissut Super Bowl -mainoksensa etukäteen. Budweiserin 1″Puppy Love” -mainos on tässä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>