Pyöräilykypärä pelasti – 9-vuotias törmäsi autoon

Kuopion Petosella keskiviikkona iltapäivällä kaksi poikaa ajoi polkupyörillään kovalla vauhdilla Haperotietä kohti Haarakastien risteystä. Toinen pojista ei ehtinyt jarruttaa risteykseen vaan törmäsi Haarakastietä ajaneeseen henkilöautoon.

kypärä 1024x992 Pyöräilykypärä pelasti   9 vuotias törmäsi autoon

Kuopion poliisin päivittäistiedotteen mukaan keski-ikäinen miesautoilija oli havainnut oikealta kovaa vauhtia tulleet pyöräilijät. Hän jarrutti ja väisti vasemmalle, mutta ei pystynyt välttämään törmäystä.

9-vuotias pyöräilijä törmäsi autoon siten, että auton tuulilasi meni rikki. Pojalla oli kypärä päässään.

Poika vietiin sairaalaan, missä hän oli tarkkailtavana yön yli. Tämänhetkisen tiedon mukaan hän selvisi onnettomuudesta ruhjeilla ja mustelmilla. Sairaalassa arveltiin, että kypärän käyttö pelasti pojan.

Polkupyöräiljät olivat tilanteessa väistämisvelvollisia, koska risteyksessä oli kärkikolmio heidän kulkusuunnassaan.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>