Vauvansa menettänyt isä esitti koskettavan toiveen – sai huikean vastauksen

Nathen Steffel menetti perheineen oman rakkaan Sophia-tyttärensä jo kuusiviikkoisena sairauden takia. Isä esitti viikonloppuna Reddit-sivuston seuraavan toiveen:

06hL61k Vauvansa menettänyt isä esitti koskettavan toiveen – sai huikean vastauksen

Tyttäreni menehtyi äskettäin pitkän taistelun jälkeen lastensairaalassa. Hän oli koko elämänsä sairaalassa, emmekä koskaan saaneet hänestä valokuvaa ilman letkuja. Voisiko joku poistaa letkut tästä kuvasta?

Sophia eli koko elämänsä Cincinnatin lastensairaalassa. Hän ei ehtinyt saada elinsiirrossa uutta maksaa, sillä 30. toukokuuta syntynyt pienokainen kuoli kuusi viikkoa myöhemmin maksakasvaimesta aiheutuneisiin komplikaatioihin.

Ohiolaissän koskettava toive sai nettikäyttäjiltä vastakaikua. Nyt perheellä on lapsestaan valokuvia, joissa sairaudesta merkkinä olleet letkut on poistettu.

Ihmisten reaktio sai minut ymmälleni. Olemme vaimoni kanssa niin kiitollisia, että niin monet antoivat aikaa elämästään joko kauniin sympatiaviestin kirjoittamista varten tai mahtavaa piirustusta varten. He eivät olisi voineet tehdä minusta yhtään onnellisempaa isää, Steffel kirjoitti.

tf9CbVs Vauvansa menettänyt isä esitti koskettavan toiveen – sai huikean vastauksen

xPrCbeP Vauvansa menettänyt isä esitti koskettavan toiveen – sai huikean vastauksen

FUJzpuS Vauvansa menettänyt isä esitti koskettavan toiveen – sai huikean vastauksen

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>