Joulu etuajassa – Naapurit toteuttivat kuolevan perheenisän toiveen

Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa asuva Frank Henderson sai viikko sitten mies kuulla, että hänellä on parantumaton syöpä. Hänellä on enää viikkoja elinaikaa.Perheenisä teki listan asioista, joita hän toivoo kokevansa ennen kuolemaansa. Yksi niistä on kokea joulutunnelman vielä kerran. Niinpä naapurit päättivät, että joulua juhlitaan tänä vuonna etuajassa, joten taloihin ilmestyi jouluvaloja ja -koristeita.

Mies toivoi myös, että hän voisi nauttia tyttärensä tulevista häistä. Perhe juhli nuorenparin tulevia häitä ennakkoon.

140923 franks christmas 660 Joulu etuajassa   Naapurit toteuttivat kuolevan perheenisän toiveen

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>