Ruokaa Ruotsissa

Aiemmin julkaistu bloggaus taannoisesta Ruotsin reissustamme ei sisältänyt kirjoitusta suuresta rakkauden kohteestani ruoasta. Tässä ihan oma ruokabloggaus.Ensimmäisenä päivänä Ruotsissa painoi väsymys ja pienen ulkoilun jälkeen päädyimme syömään hotellin kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevaan Pizzeria Värtaniin. Kebab ja broileri oli ravintolassa ihan perustasoa, mutta Maijun syömä bolognese-pizza oli erinomainen. Sitä kannattaa käydä testaamassa, jos tuolla suunnalla liikkuu.

IMG 1098 Ruokaa Ruotsissa IMG 1099 Ruokaa Ruotsissa

Lauantaina käytiin ensin syömässä Fältöversten Centrumissa sijaitsevassa viihtyisän oloisessa Klang Market -ravintolassa. Brunssilista oli aika suppea ja päädyin ottamaan lohimunakkaan. Se oli suuri virhe, sillä rautaisessa uuniastiassa valmistettu ruoka oli kuivaa ja lohta oli todella vähän. Maijun lohipizza puolestaan oli mautonta ja pohja raakaa.

IMG 1140 Ruokaa Ruotsissa IMG 1139 Ruokaa Ruotsissa

Maijun synttäreiden kunniaksi kävimme kahvilla ja syömässä herkulliset leivokset Thelins -kahvilassa. Tuolta sai todella hyviä herkkuja, eikä hintakaan ollut mikään korkea.

IMG 1142 Ruokaa Ruotsissa

Illalla käytiin syömässä Scandic Ariadne -hotellin ravintolassa, jonka valikoima oli hyvin pieni. Maiju söi hampurilaisen ranskalaisilla, oli kuulemma hyvää. Syömäni 19,90 euroa maksanut buffet sisälsi muun muassa lohta, possua… Ei mikään ihmeellinen kokemus. Jälkiruoka omenapaistos ei ollut gluteeniton, joten sen tilalle tarjottiin upea jäätelöannos.

Hotellin aamiainen oli puolestaan ihan ok, pekonia, munakasta, nakkeja… Neljänä aamuna samanlainen aamiainen tosin alkoi jo tympiä.

IMG 1144 Ruokaa Ruotsissa

Sunnuntaina etsimme keskustasta paikkaa ruokailuun ja löysimme Kungsträdgården:in TGI Friday’s:in. Se oli kuitenkin täynnä silloin. Maanantaiksi varasimme pöydän ja pääsimme nauttimaan parhaat ruoat (ainakin minun ruokani oli sitä) koko reissussa, jos laivaa ei lasketa mukaan. Possun ribsit olivat tosi hyviä ja suuri annos upposi lähes kokonaan.

IMG 1167 Ruokaa Ruotsissa

Maijun friteeratut kanapalat.

IMG 1168 Ruokaa Ruotsissa

Maijun avustaja vietti myös syntymäpäiviä reissun aikana. Nautimme sen kunniaksi viidestään Espresso Housessa palan juustokakkua. Hyvää, mutta todella makeaa ja pari lusikallista riitti täytämään makeannälän helposti.

IMG 1163 Ruokaa Ruotsissa

Galleria-ostoskeskuksessa sijaitseva Café Coppola oli sunnuntaina päiväkahvin nauttimispaikka.

IMG 1148 Ruokaa Ruotsissa

Näin herkuteltiin Ruotsin reissulla.

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Ruokaa Ruotsissa

  1. Päivitysilmoitus: Hyvää ruokaa ja jännittäviä hetkiä Tukholmassa - Pietar.in

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>