Mopoautoilija ei halunnut kastua – Ajoi sisään kauppaan

Kiinan Jiangsussa sijaitsevan lähikaupan myyjä koki suuren yllätyksen äskettäin, kun asiakas ajoi sisään mopoautolla.Mopoautoilija ei halunnut kastua, joten hän päätti ajaa sisälle. Kuljettaja pyysi hämmentyneeltä myyjältä pussillisen perunalastuja ja jogurttia.

Valvontakameran videolta näkyy, että myyjä noutaa kuljettajan pyytämät ostokset ja ojentaa ne ajoneuvon sisään. Lopulta kuljettaja peruuttaa ulos aiheuttamatta lainkaan vahinkoja kaupalle tai ajoneuvolleen.

hqdefault 2 Mopoautoilija ei halunnut kastua   Ajoi sisään kauppaan

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>