Valelääkäri, nyt kannattaa varoa

Sosiaali- ja terveydenhuollon lupa- ja valvontaviranomainen, eli Valvira on avannut tänään nettiin JulkiTerhikki palvelun. Sieltä kuka tahansa voi tarkistaa, että onko kenellä terveydenhuollon ammattihenkilöllä oikeasti lupa toimia ammatissaan.

JulkiTerhikistä voit hakea henkilön nimen tai rekisteröintinumeron perusteella. Hakutuloksista näet, että kenellä on lupa toimia missäkin terveydenhuollon ammatissa. Tämän lisäksi näet koko nimen, syntymävuoden ja rekisteröintinumeron.

https://julkiterhikki.valvira.fi/

Valelääkäri, nyt kannattaa varoa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun