Ilta-Sanomien nettisivut uudistui

Ilta-Sanomien nettisivut ovat uudistuneet tänään onnistuneesti. Harvoin uudistetut sivut tuntuvat heti paremmalta kuin entiset, mutta Ilta-Sanomat onnistui tällä kertaa tässä asiassa. Ehkäpä se johtuu siitä, että eräs kilpaileva sivusto näyttää lähes samalta.

Uuden sivuston näkyvin uudistus on kuvien lisääntyminen, joita löytyy turhankin paljon. Vasemmalta löytyvistä suosituimmista uutisista löytyy myös pienet kuvat.

Muita uudistuksia ovat muun muassa navigoinnin siirtyminen yläreunaan ja kommentoinnin löytyminen jokaisesta uutisesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa