Niuvanniemen karkuri otettiin kiinni

Pohjois-Savon Poliisi on saanut tänään noin kello 8.30 kiinni Niuvanniemen sairaalasta 30.12.2010 karanneen Jarno Voutilaisen. Voutilainen otettiin kiinni huoltoasemalla Kuopion Leväsen kaupunginosassa.

Poliisipartio oli kiinnittänyt huomiota huoltoasemalla henkilöautoon, jossa matkustajana oli istunut poliisin entuudestaan tuntema etsintäkuulutettu mies. Samalla partio havaitsi, että auton takapenkillä istuu poliisin etsintäkuuluttama mies – Jarno Vuotilainen.

Pohjois-Savon poliisi kiittää yleisöä lukuisista vihjeistä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa