Ohikulkija löysi surmatun naisen laukusta

Ohikulkija löysi tien penkalta suurikokoisesta laukun Jyväskylän Taka-Keljontien maastosta lauantaina 8.1.2011 klo 13.30 aikaan. Avattuaan laukun hän huomasi laukussa olevan ihmisen jalan ja ilmoitti havainnostaan välittömästi poliisille.

Laukku siirrettiin sairaalaan, jossa kävi ilmi, että siihen oli pakattu naisen ruumis. Vainaja on tunnistettu on 25-vuotiaaksi Lahdesta kotoisin olevaksi naiseksi. Tutkimuksissa on selvinnyt, että vainaja oli surmattu muutamaa päivää aikaisemmin ja tuotu löytöpaikalle laukussa.

Poliisi on suorittanut tutkimuksia vainajan löytöpaikalla ja kuulustellut useita henkilöitä. Todennäköinen tapahtumapaikka on myös saatu selvitettyä. Poliisi ei tässä vaiheessa voi kertoa tarkempia yksityiskohtia tapahtumasta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa