Toistuvasti ilman ajo-oikeutta ajavia kiinni

Liikkuvan poliisin partio pysäytti keskiviikkona klo 17.30 aikaan Laviassa kantatie 44:n ja Rajaveräjäntien risteyksessä pakettiauton. Samalla selvisi, että mieskuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja vuoden sisällä tämä oli jo 20. kerta, kun hän jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Satakunnan poliisilaitos tiedottaa myös, että torstaina klo 3.50 aikaan poliisipartio pysäytti mieshenkilön valtatie 8 ja Olkiluodontien risteyksessä Eurajoella. Myös tälläkään miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja tämä oli jo yhdeksäs kerta vuoden sisällä, kun hän samasta jäi teosta kiinni. Kahdeksas kerta tapahtui muutamaa tuntia aiemmin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa