Allerginen, HK salaateissa vääriä tuotetietoja

HK Ruokatalo tiedottaa, että osassa HK Aurinkosalaatti-rasioita on virheellisesti HK Kasvimaansalaatin kansi. Tästä johtuen tuotteessa on virheelliset pakkausmerkinnät ja se saattaa olla vaarallinen allergiselle.

Aurinkosalaatti sisältää useita ainesosia, joita ei ole merkitty Kasvimaansalaatin tuotetietoihin. Osa ainesosista on yliherkkyyttä aiheuttavia (kananmuna, sinapinsiemen). Itse tuote on muuten laadultaan moitteeton, eikä aiheuta haittaa normaalikäyttäjälle.

Kuluttajat voivat palauttaa virheellisen tuotteen siihen myymälään, josta tuote on ostettu. HK Ruokatalo pahoittelee virhettä.

VIRHEELLISEN TUOTE-ERÄN TIEDOT OVAT:
HK Aurinkosalaatti  / HK Kasvimaansalaatti
pakkauskoko: 380 g
tuotenumero: 7267
EAN-koodi: 6409100072674
viimeinen käyttöpäivä (vkp): 7.3.2011

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa