Bensan hinta nousee, tankkaamaan heti

Kauppalehden mukaan Lähi-idän levottomuudet on nostanut öljyn hintaa ja se tulee näkymään nopeasti myös suomalaisilla huoltoasemilla. Kannattaakin siis suunnata tankkaamaan auto, jos haluaa säästää edes hieman.

Kauppalehti arvioi, että bensa vähittäishinta nousee lähelle 1,6 euroa, jos öljytynnyrin hinta nousee vielä kymmenen euroa. Tällä hetkellä hinta 83 euroa tynnyriltä

– Jakelijat siirtävät hintamuutokset päivässä tai parissa kuluttajahintoihin, kertoo North European Oil Traden toimitusjohtajan varamies Mika Österholm.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa